Inschrijven

Door het invullen van onderstaand formulier schrijf je je in voor een cursus snorvliegen/paramotorvliegen bij vliegschool ParaProfs/Robbin van Herwaarden. Deelname aan de cursus gaat altijd in overleg met de vliegschool. Zolang er geen inschrijffomulier is ingevult is er ook geen overeenkomst tussen de vliegschool en de cursist. Alleen een ingevuld inschijfformulie met juiste informatie, een ondertekend algemenen voorwaarden en een geldige verzekering is afgeloten gaat de vliegschool plannen met les geven met de leerling/ studend.

Door het invullen van onderstaand formulier ga je tevens accoord met de Voorwaardenvan Vliegschool ParaProfs/Robbin van Herwaarden. Bij trips/opleidingen in het buitenland kunnen aanvullende voorwaarden gelden. Deze kijg je toegestuurd voor de trip/ opleiding in het buitenland. Deze moet ondertekend en teruggestuurd worden voor de opleiding in het buitenland.


Wil je alleen wat informatie ontvangen of prijzen. Vul dan ook het fomulier in en wij nemen contact met je op. Je zit nergens aan vast.
Inschrijfformulier beginners Paramotor cursus Vliegschool ParaProfs/Robbin van Heerwaarden 2022

Voornaam
Voorletters
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Your comment